werkcafe

Werkcafé Live 27 juni in Amerongen!

Gratis workshops voor werkzoekers!

Al een tijdje zonder werk of net werkloos geworden? Het Werkcafé biedt workshops met praktische informatie én workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling. Het doel is werkzoekers te helpen in hun zoektocht naar een nieuwe baan. Naast de workshop is er gelegenheid voor bezoekers om hun verhaal te delen en te netwerken.

Meld je aan via de button hieronder, of mail naar: werkcafekrommerijnheuvelrug@gmail.com

Dit keer bieden we jullie weer 2 mooie workshops aan:

Praktisch filosofe Niranyana Jayamary zal ons inzicht komen bieden in ons denken met haar workshop: Wat te kiezen? Elke dag maken we verschillende keuzes, vaak zonder dat we het doorhebben. Maar soms is het moeilijk kiezen. Kies je altijd dat wat je het liefste doet? Aan de hand van voorbeelden onderzoeken we samen de afweging van de keuze. Wat gaat er aan het kiezen vooraf? Ben jij ook benieuwd welke gedachten en overtuigingen bij jouw keuze een belangrijke rol spelen? Dan is deze workshop iets voor jou. Denk en praat mee, en ontdek het zelf! Door stil te staan bij je denken kom je verder en dit draagt bij aan een prettig gevoel! De workshop geeft je inzicht in je denken, je vergroot je zelfkennis en ontdekt wat belangrijk voor je is.

Hierna zal Barbara van der Meer-Maussart ons komen informeren met de workshop: Hoe kan vrijwilligerswerk je op weg helpen? “Twijfel nooit aan de waarde van vrijwilligers. De Ark van Noah werd gebouwd door vrijwilligers; de Titanic werd gebouwd door professionals!”. Met deze quote in gedachten gaan we aan de slag met dit boeiende onderwerp. Heb je er al ervaring mee of heb je er eigenlijk (nog) helemaal niets mee? We bekijken met elkaar de (vele) mogelijkheden en ontdekken wat vrijwilligerswerk MET jou en VOOR jou doet. We werken met elkaar aan extra mogelijkheden om met enthousiasme en kracht stappen te zetten op de arbeidsmarkt én in je persoonlijke leven.

Deze editie zal dinsdag 27 juni plaatsvinden in De Proloog: Allemanswaard 27 te Amerongen.

Inloop vanaf 12.30, het programma start om 13.00.

2 Vind ik leuk

2 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
535 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.