werkcafe

WERKCAFÉ BUITEN 11 JULI IN DE TUIN VAN SLOT ZEIST

Werkcafé Live gaat naar buiten!

Dit keer een speciale editie van Werkcafé Live om het seizoen af te sluiten én de zomer te vieren! Heerlijk buiten, in de tuin achter Slot Zeist. Met maar liefst drie workshops, de befaamde 1 op 1 gesprekken en aansluitend een borrel met live muziek! Deelname is vanzelfsprekend geheel kosteloos. Dus ben je werkzoekend twijfel niet, meld je aan en doe mee! Iedereen is welkom!

Niets zo veranderlijk als het Hollandse weer! Daarom biedt Slot Zeist de mogelijkheid bij slecht weer om gebruik te maken van een aantal zalen in het slot zelf! Het evenement gaat dus ook bij slecht weer gewoon door!

Meld je aan via de button hieronder, of mail naar:

werkcafekrommerijnheuvelrug@gmail.com

 

Het Programma!

Zoals je kunt lezen beiden we drie workshops aan, op de locatie zelf kun je aangeven welke je wilt doen!

Jump Talent: Talenten Jump

Hoe kun jij je onderscheiden met jouw talent? Marlijn Ott en Kristel van Dam gaan in deze workshop jouw helpen je eigen talenten inzichtelijk te maken en daaraan concreet richting te geven door op basis van jouw talenten je te onderscheiden bij een sollicitatie of voor het maken van een volgende carrièrestap.

Running Zeist: ChiWalking

Ab Reitz komt ons enthousiasmeren om (meer) te bewegen! ChiWalking combineert de oude wijsheid van Tai Chi met moderne kennis omtrent bewegen. ChiWalking verhoogt de mentale helderheid en focus en is een veilige en. effectieve manier om gezondheid, fitheid en welzijn te bereiken.

Mind Colours: Mindfulness

Merel Veen is sinds 2016 werkzaam als mindfulness coach. Mindfulness helpt om je niet teveel mee te laten slepen door de gejaagdheid, met lastige emoties om te gaan, niet alleen naar je verstand maar ook naar je hart te luisteren, en los te laten wat je los kan laten en te accepteren wat je niet kan veranderen.

Eén op één coaching

Dit keer zal Charlotte Keijzer de één op één coaching gesprekken doen. Ook nu geldt: de plaatsen zijn beperkt dus meld je snel aan via onze site!

De Borrel!

Na deze activiteiten zal er gelegenheid zijn om alcoholvrij te borrelen en netwerken. Met muzikale omlijsting door Anja Blok en Ewout Nonhebel!

Informatie

Deze speciale editie zal dinsdag 11 juli plaatsvinden in de tuinen van Slot Zeist aan de Zinzendorflaan 1 te Zeist en is mede mogelijk gemaakt dankzij sponsoring van Slot Zeist en de Gemeente Zeist.

Inloop vanaf 12.30, het programma start om 13.00.

Het aantal beschikbare plaatsen voor de workshops is beperkt dus schrijf je bijtijds in via

krommerijn-heuvelrug.werkcafe.nl.

2 Vind ik leuk
2 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
467 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.