werkcafe

Voetbalfestival 15 en 16 juli in Zeist!

Zeist kleurt Oranje tijdens Voetbalfestival Weekend

In het weekend van 15 en 16 juli organiseren de KNVB, het centrummanagement en de gemeente een Voetbalfestival Weekend in het centrum van Zeist. Met het evenement wordt het vernieuwde marktplein officieel in gebruik genomen. Aanleiding voor dit evenement is het EK-voetbal voor vrouwen dat dit jaar voor het eerst in Nederland georganiseerd wordt. 16 Teams, waaronder de Oranje Leeuwinnen, komen van 16 juli tot en met 6 augustus in actie en dat willen de organisatoren niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Activiteiten

Het hele weekend zijn er diverse activiteiten. Zo is er een horecaplein met diverse foodtrucks, is ook de warenmarkt (dan nog op het Emmaplein) oranje gekleurd, kan er natuurlijk gevoetbald worden en staat er een glazen box waar verzoeknummers aangevraagd kunnen worden. De opbrengst van de glazen box gaat naar de Hartstichting. Het weekend wordt op zondagavond afgesloten door samen via het grote scherm op de Markt naar de openingswedstrijd van het EK – Nederland tegen Noorwegen – te kijken.

Tijden:
– Zaterdag 09.00 – 23.00 uur
– Zondag 13.00 – 21.00 uur

Locatie: Markt (en op zaterdag ook op het Emmaplein) Zeist Centrum

1 Vind ik leuk
1 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
57 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.