werkcafe

Impressie Werkcafé Live in Bunnik

Na de zeer geslaagde seizoensafsluiting van 11 juli in de tuinen van Slot Zeist zijn we het 2e deel van het seizoen ook van start gegaan met een mooie buiten editie. Op de zomerse dinsdag 22 augustus kwamen maar liefst 18 deelnemers voor de 4,5 km lange netwerkwandeling van Jump! Talentontwikkeling naar landgoed Oud Amelisweerd in Bunnik.

Het doel was helder: heerlijk wandelen met inspirerende opdrachten en vragen voor onderweg. Met elkaar al lopende in gesprek. Wandelend je stappen zetten. Baan je eigen weg in het veld van de onbegrensde mogelijkheden. Want buiten praat het beter. En aan een iedere deelnemer zelf om er uit te halen wat er in zit. Het is immers jouw gesprek. Als je gaat wandelen komt niet alleen je lijf in beweging maar ook je geest!

De netwerkwandeling

We begonnen de wandeling met een voorstelronde, maar dan anders. Er werden 9 paren gevormd die elkaar nog niet kenden. Je moest elkaar 5 minuten stilzwijgend aankijken en dan kort opschrijven wat je indruk van de ander was. Dit is dan waarschijnlijk de eerste indruk die je ook bij sollicitaties maakt. Een beetje ongemakkelijk in het begin, maar alles went en de resultaten waren erg interessant en gaven stof tot napraten.

Na deze eerste ronde begon de 2 uur durende wandeling langs de Kromme Rijn door het mooie natuurgebied van Amelisweerd. We liepen in groepjes van twee en kregen elke keer een vraag gesteld die we dan met elkaar bespraken. Dat waren vragen als: Wat heb jij te geven?, Hoe ziet jouw ideale dag er uit?, Wat is je droom? In welke situatie voel je je het meest ongemakkelijk? Na elke tien minuten praten stopten we even met wandelen om de ander een gouden tip te geven.

Na afloop had je dus een idee over je eigen eerste indruk die anderen van je hebben en heb je vier gouden tips mee gekregen. Niet alleen erg leuk, maar ook heel zinvol!

We eindigden de wandeling bij Stayokay die ons koffie en thee van het huis aanboden. Tijd om ervaringen uit te wisselen en te netwerken, hetgeen ook volop gedaan werd.

 

 

Alvorens huiswaarts te gaan hielden we nog een afsluitende netwerkronde met de hele groep. Als je nog iets kwijt wilde aan of een belangrijke vraag had voor de groep, dan kon je dat hier doen en zodoende gebruik maken van de kennis en netwerken van alle deelnemers. Een mooie afsluiting van een waardevolle middag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Vind ik leuk
1 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
58 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.