werkcafe

Werkcafé Live 12 september in Zeist!

Gratis workshops voor werkzoekers!

Al een tijdje zonder werk of net werkloos geworden? Het Werkcafé biedt workshops met praktische informatie én workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling. Het doel is werkzoekers te helpen in hun zoektocht naar een nieuwe baan. Naast de workshop is er gelegenheid voor bezoekers om hun verhaal te delen en te netwerken.

Meld je aan via de button hieronder, of mail naar: werkcafekrommerijnheuvelrug@gmail.com

Dit keer bieden we jullie weer 2 mooie workshops aan:

Meriam Verhoef is geen onbekende van ons. Dit keer komt ze de workshop “Uit je hoofd in je lijf “ geven. Zwaar op de maag liggen. Een last op je schouders dragen. Veel van onze spreekwoorden leggen een verband tussen onze geestelijke gesteldheid en ons lichaam. Toch zitten veel mensen in het dagelijks leven in hun hoofd en negeren ze vaak de signalen die hun lichaam geeft. In deze workshop leer je opmerkzaam te zijn, naar wat je lichaam je wil zeggen. Door hiernaar te leren luisteren zal je eerder kunnen voelen wanneer iets goed voor je is of wanneer je een grens over gaat.

Henk-Jan Geel heeft naast zeer ruime ervaring in online marketing jarenlange ervaring in Arctische expedities. Door deze te combineren ontstond zijn expeditie-methode, een Online Masters Programma dat ondernemers helpt hun online communicatie te verbeteren. Deze middag gaat Henk-Jan ons echter meenemen op expeditie en gaat hij vertellen hoe hij in die barre omstandigheden omgaat met tegenslagen. Een fenomeen dat men als werkzoeker helaas ook maar al te vaak tegen komt.

Naast deze twee workshops bieden we weer het 1 op 1 gesprek met Paul van Hooft aan. Paul is een zeer ervaren loopbaancoach en zal jou wellicht van tips kunnen voorzien waarmee je verder kan (de gesprekken zijn inmiddels volgeboekt!).

Deze editie zal dinsdag 12 september plaatsvinden in wijkcentrum de Koppeling: de Clomp 1904 in Zeist.

Inloop vanaf 12.30, het programma start om 13.00.

1 Vind ik leuk

1 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
322 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.