werkcafe

Werkcafé Live 10 oktober Zeist

Gratis workshops voor werkzoekers!

Al een tijdje zonder werk of net werkloos geworden? Het Werkcafé biedt workshops met praktische informatie én workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling. Het doel is werkzoekers te helpen in hun zoektocht naar een nieuwe baan. Naast de workshop is er gelegenheid voor bezoekers om hun verhaal te delen en te netwerken.

Meld je aan via de button hieronder, of mail naar: werkcafekrommerijnheuvelrug@gmail.com

Dit keer bieden we jullie weer 2 waardevolle workshops aan:

Workshop 1

Xiomara Nap-Koenders van De Baan Opheeft als recruiter, adviseur en de arbeidsmarkt op vele manieren meegemaakt en wil deze kennis delen met ons werkzoekers! Waar letten recruiters, managers, bureaus, etc nu eigenlijk op? Wist je dat een cv binnen 6 seconden beoordeeld wordt? Het is daarom essentieel dat je binnen die 6 seconden opvalt. Niet alleen door de buitenkant van cv of door het volgen van de standaard tips.

In de interactieve workshop ‘Bekijk je cv eens door andere ogen’ ga je aan de slag met elkaar. Beoordeel het cv eens door andere ogen. Wat ‘ziet’ een ander wanneer hij of zij je cv leest? De basis wordt uiteraard behandeld, maar nog belangrijker: hoe wordt je cv beoordeeld. Wat leest de andere kant van de tafel? Neem je cv mee want, deze workshop is een mix van theorie en doen!

Workshop 2

Wat Mirjam Wisselaar van Wisselaar loopbaanadvies het liefst doet is mensen helpen in hun loopbaan. Actief en praktisch meedenken over een volgende stap. Ze wordt blij als mensen weer energie krijgen van hun baan en plezier hebben in hun werk. Haar aanpak kenmerkt zich door enthousiasme, betrokkenheid, resultaatgericht en respect. Zelf is ze een ervaringsdeskundige. Ruim 2 jaar geleden werd ze ontslagen en stond op een kruispunt; wat ging ze doen en wat wilde ze eigenlijk. Samen met een loopbaanadviseur ging ze onderzoeken wat ze echt leuk vindt om te doen. En dat is wat ze nu doet, werken als loopbaanadviseur.

In de Workshop: ‘Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?’ gaan we  het Loopbaanspel spelen. Door middel van de vragen van het Loopbaanspel komen er antwoorden op de vragen als wat wordt de volgende stap in mijn loopbaan? Hoe pak ik dit aan? En wat wil ik eigenlijk?

Naast deze twee workshops bieden we weer het 1 op 1 gesprek met Paul van Hooft aan. Paul is een zeer ervaren loopbaancoach en zal jou wellicht van tips kunnen voorzien waarmee je verder kan! De plaatsen zijn beperkt dus meldt je snel aan via onze site!

Deze editie zal dinsdag 10 oktober plaatsvinden in wijkcentrum de Koppeling, De Clomp 1904 in Zeist

Inloop vanaf 12.30, het programma start om 13.00.

1 Vind ik leuk
1 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
3.346 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.