Laden Evenementen
werkcafe
  • Dit event is voorbij.
17 sep

TROTS Markt

17 september 2017
vanaf 11:00 tot 17:00
Walkartpark
Slotlaan 28, Zeist

Omschrijving

TROTS Markt

Een markt waar mensen staan die passie hebben voor wat ze aanbieden. Niet strikt Bio of fair-trade maar wel duurzaam en met een mooi verhaal. Een zeer breed assortiment van droge worst tot hippe badkleding en van verse honing tot moderne woning inrichting. Op Trots koop je niet alleen een stuk kaas maar je beleeft het ook, de bevlogenheid van de standhouders is de ruggengraat van Trots en daarnaast telt de sfeer van de locatie ook voor een groot deel mee.

Geen versterkte muziek of geschreeuw op de markt, geen springkussens of draaimolens. Nee, lekker thematisch knutselen voor de kinderen, passend bij de tijd van het jaar. Een fijne ontspannen sfeer op bijvoorbeeld een picknickkleed of aan een biertafel met een heerlijk glas wijn en een lekker hapje. Het mag bij ons maar ook lekker thuis. Genieten van al het moois en lekkers wat de standhouders te bieden hebben. Trots maand edities zijn altijd gratis toegankelijk en voorzien van voldoende gratis parkeer mogelijkheden.

Op 21 Mei, 16 Juli, 17 September en 19 November is de Trots markt te vinden in het prachtig gerenoveerde en gerestaureerde Walkartpark. Er is voldoende parkeergelegenheid midden in het mooie dorp Zeist. Het park, een nationaal monument, heeft een rijke historie en grote bekendheid in de wijde regio. Wij hopen je met familie en vrienden te mogen ontvangen!