Laden Evenementen
werkcafe
30 sep

Vrijwilligersmarkt 2017

30 september 2017
vanaf 12:00 tot 15:30
Het Rond 1, Zeist
0302677786

Omschrijving

maak het verschil!

Benieuwd naar de mogelijkheden van vrijwilligerswerk? Kom naar de Vrijwilligersmarkt! Als vrijwilliger maak jij echt het verschil. Zowel voor Zeist als voor jezelf. Misschien wil je wel iets doen maar weet je niet wat er mogelijk is. Je wilt je misschien één dag per week inzetten of elke maand een uurtje. Of je zoekt een vrijwilligersklus die past bij je beroep of kunde, omdat je werkeloos bent of ervaring wilt opdoen.

wat is er te doen?

Mensen die als vrijwilliger het verschil willen maken kunnen zich deze middag oriënteren op leuk en zinvol vrijwilligerswerk en de mogelijkheden persoonlijk bespreken. Op de vrijwilligersmarkt presenteren veel verschillende maatschappelijke organisaties zich.

waar en wanneer?

Op zaterdag 30 september in de hal van het nieuwe gemeentehuis in Zeist, Het Rond 1 in Zeist. Om 12.00 uur opent wethouder Fluitman de markt, je bent hierbij van harte welkom. De markt sluit om 15.30 uur. De toegang is gratis en de koffie met iets lekkers staat voor je klaar.

meer dan 350 vacatures

Tijdens de Vrijwilligersmarkt kun je kennismaken met veertig organisaties. Het is dus een fantastische kans om in korte tijd veel verschillende organisaties persoonlijk te leren kennen. Daarnaast zijn uiteraard onze klappers met álle vrijwilligersvacatures in Zeist aanwezig. Je kunt dus lekker bladeren in meer dan 350 vacatures, er zit altijd wel iets voor je bij. Wij gaan eventueel graag met je in gesprek en helpen je een passende vacature te vinden.

Zie ook: vrijwilligerscentralezeist.nl/vrijwilligersmarkt